Afrikietiška sriuba

Ingredientai:

1 l Vištienos sultinys
300 g Jautienos faršas
1 vnt. Morkos
2 vnt. Salierų stiebai
1 vnt. Čili pipirai
3 skiltelė Česnakai
1 šaukštas Pomidorų pasta
pagal skonį Juodieji malti pipirai
pagal skonį Druska
žiupsnelis Bazilikai
žiupsnelis Raugerškiai
1 šaukštas Grietinė

Gaminimas:

Išsivirti sultinį. Aliejuje apkepti morkas. Vėliau kartu su susmulkintu česnaku ir svogūnu ant aliejaus beveik iki pabaigos pakepti jautienos faršą.

Prieš tai iš faršo dar galima suformuoti kelis kukuliukus ir juos iškepti irgi.

Į paruoštą sultinį sudėti pjaustytus saliero stiebus, čili pipirą, įdėti šaukštą pomidorų pastos, supilti pakeptą jautienos faršą ir kukuliukus. Viską virti 15 min. – kol suminkštės salierai.

Pagal skonį įberti druskos. Pagardinti šviežiai maltais pipirais, o prieš patiekiant, sriubytė pagardinama pašildytos grietinės šaukšteliu.

Papuošti baziliko šakele ir raugerškio uogytėmis.

Porcijos: 4
Pagaminamas per: 60min.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Suskaičiuok! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.