Ant grotelių kepti baklažanai su šoninės juostelėmis


Notice: Undefined index: publisher_id in /home/aus1023/domains/recipes.lt/public_html/lt/wp-content/plugins/adsense-plugin/adsense-plugin.php on line 338

Ingredientai:

6 vnt. Baklažanai
300 g Rūkyta kaiulienos šoninė
žiupsnelis Kuminai
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai

Gaminimas:

Šoninę pageidautina prieš pjaustant palaikyti šaldytuve – tuomet bus lengviau ją pjaustyti riekelėmis. Šoninę reikėtų supjaustyti maždaug 7 milimetrų storio juostelėmis. Juosteles išsidėliokite ant medinės lentelės, apibarstykite kumino sėklomis, druska ir pipirais – pagal skonį.

Kiekvieną baklažaną įpjaukite maždaug 1,5 centimetro gylio juostelėmis horizontaliai. Atstumas tarp įpjovų turėtų būti maždaug 2 centimetrai. Į kiekvieną įpjovą įkiškite po gabalėlį prieskoniais pagardintos šoninės.

Kiekvieną baklažaną persmeikite stambiu iešmu. Kepkite ant gerai įkaitusių anglių maždaug 20 minučių. Svečiams šiuos dryžuotus baklažanus patiekite itin karštus.

Porcijos: 6
Pagaminamas per: 0min.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Suskaičiuok! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.


Notice: Undefined index: publisher_id in /home/aus1023/domains/recipes.lt/public_html/lt/wp-content/plugins/adsense-plugin/adsense-plugin.php on line 392