Aštri pomidorų sriuba

Ingredientai:

800 g Konservuoti pomidorai
300 g Jautienos faršas
400 g Konservuotos pupelės
1 vnt. Svogūnai
2 skiltelė Česnakai
1 vnt. Čili pipirai
1 vnt. Saldžiosios raudonosios paprikos
pagal skonį Maltos mėsos prieskoniai
2 šaukštas Pomidorų padažas
2 šaukštas Vorčesterio padažas
1 šaukštelis Tabasko padažas
0 5 l Jautienos sultinys
50 g Fermentinis sūris

Gaminimas:

Keptuvėje apie 10 minučių pakepinkite jautienos faršą. Tada į keptuvę dėkite smulkiai supjaustytus svogūnus ir pakepinkite dar 5 minutes. Konservuotus pomidorus sumalkite arba perkoškite per sietelį ir pilkite į puodą, kuriame virsite sriubą.

Smulkiai supjaustykite papriką, česnaką ir suberkite į tą patį puodą. Ten pat sudėkite ir pakepintą jautienos faršą, svogūnus, konservuotas raudonąsias pupeles.

Viską gerai išmaišykite, jei reikia, įpilkite vandens. Troškinant įpilkite pomidorų ir kitus padažus, suberkite prieskonius. Puodą uždenkite dangčiu ir virkite dar 10 minučių. Sriuba patiekiama su smulkiai tarkuotu sūriu ir česnakine bandele.

Porcijos: 6
Pagaminamas per: 0min.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Suskaičiuok! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.