Ėriuko sėklidės

Ingredientai:

4 vnt. Ėriuko sėklidės
3 vnt. Svogūnai
2 šaukštas Sviestas kepimui
100 ml Aliejus kepimui
1 vnt. Čili pipirai
1 vnt. Citrinos
250 ml Grietinėlė
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
žiupsnelis Petražolės

Gaminimas:

Sėklides sudedame į verdantį vandenį ir verdame apie 5 min. Paskui supjaustome riekelėmis ir apkepame. Svogūnus susmulkiname ir lengvai apkepame, sumaišome su grietinėle. Pateikiama su citrinos riekele.

Porcijos: 4
Pagaminamas per: 30min.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Suskaičiuok! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.