Eršketas

Ingredientai:

300 g Eršketo filė
50 g Kokosų pienas
100 ml Baltas vynas
1 g Ciberžolė
120 g Kuskusas
40 g Česnakai
15 g Krapai
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
50 g Mangai
50 g Sviestas
25 g Spanguolės
5 g Krakmolas

Gaminimas:

Eršketo file kepame ant plokštumos, česnaką kepiname su sviestu, beriame ciberžolės, pilam vyną, kokosų pieną, beriam krapus, sutirštinam krakmolu, nukošiam per sietelį.

Išverdam kuskusą, mango susmulkiname ir pakepame ant sviesto, pilam balto vyno ir dedam virtą kuskusą.

Porcijos: 2
Pagaminamas per: 60min.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Suskaičiuok! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.