Focaccia su vištiena, artišokais ir ančiuvių padažu

Ingredientai:

60 g Marinuoti artišokai
2 skiltelė Česnakai
2 šaukštas Aliejus
120 g Vištienos filė
žiupsnelis Rozmarinai
100 g Parmezano sūris
100 g Majonezas Hellmans original
1 vnt. Laimo vaisiai
50 g Špinatai
50 g Salotinės sultenės

Gaminimas:

Vištienos filė supjaustyti plonai ir ištrinti prieskoniais-česnakais, rozmarinu, alyvų aliejumi, druska, pipirais.

Artišokus supjaustyti vidutinio dydžio griežinėliais.

Paruoškite padažą, sumaišykite garstyčias su alyvų aliejumi, majonezu ir žaliųjų citrinų sultimis.

Iškepkite vištieną ant grill keptuvės, bet atsargiai, kad neperkeptų.

Ištepti Foccacia duona alyvų aliejų ir kepti 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 5 minutes.

Iškeptą duoną perpjauti per pusę, abi puses sutepti padažu, sudėti vištieną, parmezano sūrį, salotas, špinatus, vynuoginius pomidorus, artišokus.

Porcijos: 6
Pagaminamas per: 40min.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Suskaičiuok! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.