Įdaryti pievagrybiai
Notice: Undefined index: publisher_id in /home/aus1023/domains/recipes.lt/public_html/lt/wp-content/plugins/adsense-plugin/adsense-plugin.php on line 338

Ingredientai:
12 vnt. | Pievagrybiai |
300 g | Kiaulienos faršas |
1 vnt. | Svogūnai |
2 skiltelė | Česnakai |
100 g | Lapinės salotos |
2 šaukštas | Sojų padažas |
1 vnt. | Čili pipirai |
šaukštas | Laimo vaisių sultys |
4 šaukštas | Aliejus |
pagal skonį | Druska |
pagal skonį | Juodieji malti pipirai |
Gaminimas:
Svogūną ir česnako skilteles nulupkite, susmulkinkite ir sudėkite į faršą. Pagardinkite druska ir pipirais, viską gerai išmaišykite.
Pievagrybius nuplaukite, nupjaukite kotelius. Kepurėles įdarykite paruoštu faršu, stipriai įspausdami į kepurėles. Apkepkite grybus įkaitintame aliejuje po 4 min. iš abiejų pusių. Supilkite sojų padažą, uždenkite dangčiu ir patroškinkite dar 2 min.
Salotas nuplaukite ir stambiai suplėšykite. Pipiro ankštį supjaustykite žiedeliais. Pagardinkite druska, aliejumi ir apšlakstykite laimo sultimis. Viską išmaišykite ir patiekite su pievagrybiais.
Porcijos: 0
Pagaminamas per: 0min.