Imbierinis moliūgų pyragas
Notice: Undefined index: publisher_id in /home/aus1023/domains/recipes.lt/public_html/lt/wp-content/plugins/adsense-plugin/adsense-plugin.php on line 338
Ingredientai:
175 g | Lydytas sviestas |
140 g | Medus |
1 vnt. | Kiaušiniai |
250 g | Moliūgai |
100 g | Rudasis cukrus |
350 g | Miltai |
1 šaukštas | Džiovinto imbiero milteliai |
2 šaukštelis | Cukranendrių cukrus |
Gaminimas:
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Stačiakampės kepimo formos dugną ir ilgąsias kraštines išklokite kepimo popieriumi.
Sumaišykite sviestą, medų, cukrų, maltą imbierą ir kiaušinį, tada suberkite miltus, sukrėskite tarkuotą moliūgą ir viską gerai išmaišykite.
Masę sukrėskite į kepimo formą, viršų pabarstykite cukranendrių cukrumi. Kepkite 50-60 min, kol pyragas pakils ir taps auksinės spalvos. Leiskite 5 min. ataušti, tada išimkite iš formos ir palaukite, kol visai atvės.
Supjaustykite storomis riekėmis ir patiekite.
Porcijos: 8
Pagaminamas per: 60min.