Indoneziška jautiena, gardinta kokosų pienu
Notice: Undefined index: publisher_id in /home/aus1023/domains/recipes.lt/public_html/lt/wp-content/plugins/adsense-plugin/adsense-plugin.php on line 338

Ingredientai:
300 g | Jautienos išpjova |
200 g | Kokosų pienas |
5 g | Karis |
10 g | Petražolės |
10 g | Krapai |
2 g | Čiobreliai |
40 g | Svogūnai |
20 g | Česnakai |
40 g | Imbieras |
1 vnt. | Čili pipirai |
pagal skonį | Druska |
pagal skonį | Juodieji malti pipirai |
200 g | Šparaginės pupelės |
Gaminimas:
Visos prieskoninės daržovės, išskyrus šparagines pupeles, supjaustomos labai smulkiais kubeliais ir apkepamos svieste.
Jautiena nuplėvinama, supjaustoma labai smulkiomis juostelėmis ir apkepama kartu su daržovėmis.
Kai jautiena apkepa, pilamas kokosų pienas, gardina druska, pipirais ir troškinama. Kai jautiena suminkštėja, dedamos smulkiai pjaustytos šparaginės pupelės.
Porcijos: 4
Pagaminamas per: 60min.