Karštas mėsos pyragas

Ingredientai:

750 g Jautienos filė
1 vnt. Svogūnai
1 skiltelė Česnakai
4 vnt. Pomidorai
1 šaukštas Sojos padažas
300 g Konservuoti kukurūzai
1 vnt. Šaldyta sluoksniuota tešla (1 lapas)
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
1 šlakelis Alyvuogių aliejus

Gaminimas:

Jautieną supjaustykite nedideliais gabalėliais, pagardinkite pipirais ir druska, įpilkite alyvuogių aliejaus. Išmaišykite viską ir apkepkite keptuvėje. Mėsą kepkite dalimis, kad kiekvienas gabalėlis gulėtų ant keptuvės dugno ir apskrustų iš visų pusių. Jautieną perdėkite į kitą dubenį.

Į tą pačią keptuvę įpilkite dar šiek tiek aliejaus, suberkite supjaustytą svogūną bei susmulkintą česnaką ir pakaitinkite kelias minutes. Tada sudėkite kubeliais pjaustytus pomidorus, konservuotus kukurūzus ir supilkite sojų padažą. Viską išmaišykite ir šiek tiek patroškinkite.

Atgal į keptuvę sudėkite mėsą ir ant nedidelės ugnies vis pamaišydami troškinkite tol, kol jautiena bus minkšta. Jeigu reikės, kad nesviltų įpilkite šiek tiek vandens.

Troškinį supilkite į kepimo indą, ant jo užklokite sluoksniuotos tešlos lakštą ir jį užlenkite. Kepkite 220 laipsnių karščio orkaitėje kol tešla gražiai apskrus (apie 20 minučių).

Porcijos: 8
Pagaminamas per: 80min.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Suskaičiuok! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.