Kepti ryžių miltų makaronai su jūros gėrybėmis
Notice: Undefined index: publisher_id in /home/aus1023/domains/recipes.lt/public_html/lt/wp-content/plugins/adsense-plugin/adsense-plugin.php on line 338
Ingredientai:
1 vnt. | Saldžiosios raudonosios paprikos |
1 vnt. | Svogūnai |
120 g | Ryžių makaronai (nevirti) |
450 g | Jūros gėrybių rinkinys |
6 šaukštas | Vištienos sultinys |
žiupsnelis | Kiniški prieskoniai |
3 šaukštas | Saldžiarūgštis padažas |
6 vnt. | Lapinės salotos |
Gaminimas:
2 minutes virkite makaronus. Kitame puode 2 minutes virkite jūros gėrybių kokteilį. 1-ame šaukštelyje sezamų aliejaus apkepkite svogūnus ir paprikas (susmulkintus).
Sudėkite į daržoves išvirusius makaronus, jūros gėrybes, dar minutę pakepkite. Galiausiai įberkite druskos, supikite sultinį, saldžiarūgštį padažą, suberkite smulkintus svogūnų laiškus.
Patiekalą sudėkite į lėkštę ant salotų lapų, papuoškite žalumynais.
Galima naudoti ir kitokius makaronus.
Porcijos: 3
Pagaminamas per: 0min.