Kiaulienos išpjova, įdaryta saulėje džiovintais pomidorais


Notice: Undefined index: publisher_id in /home/aus1023/domains/recipes.lt/public_html/lt/wp-content/plugins/adsense-plugin/adsense-plugin.php on line 338

Ingredientai:

500 g Kiaulienos išpjova
4 vnt. Bulvės
100 g Saulėje džiovinti pomidorai aliejuje
2 skiltelė Česnakai
2 vnt. Pomidorai
200 g Vyšniniai pomidoriukai
200 g Grietinėlė 35 riebumo
1 vnt. Citrinos
2 vnt. Agurkai
50 g Svogūnų laiškai
žiupsnelis Petražolės šviežios
150 g Salotos (mišinys)
skiltelė Rozmarinai
100 g Sviestas

Gaminimas:

Nusiskutame bulves, jas dedame virti.

Imame išpjovą, įpjauname jos šoną ir vidinę dalį pabarstome druska ir pipirais. Supjaustome saulėje džiovintus pomidorus ir česnakus, visą tą masę sudedam į vidų, uždarę mėsą susegam krapštukais.

Išorinę dalį įtriname pipirais, druska, rozmarinu ir viską užpilame saulėje džiovintų pomidorų aliejumi; atidedame 5 min. į šalį.

Susipjaustome svogūno laiškus ir šviežią pomidorą.

Dedame mėsą į keptuvę ir kepame, pavartant apie 15 – 20 min.

Kol mėsa kepa pasidarome bulvių košę ir salotas (į salotas dedame truputį druskos, pipirų, įspaudžiame citrinos ir įpilame truputį alyvuogių aliejaus).

Mėsai baigiant kepti, į keptuvę sudedame supjaustytus svogūno laiškus, pomidorus ir truputį sviesto. Sušlapinę kepimo popierių, uždengiame ir ant silpnos ugnies patroškiname apie 10 min., paskui išimame kepsnį ir į keptuvę supilame grietinėlę.

Kepsnį patiekiame pjaustytą griežinėliais su bulvių koše, salotomis ir grietinėlės padažu.

Porcijos: 4
Pagaminamas per: 50min.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Suskaičiuok! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.


Notice: Undefined index: publisher_id in /home/aus1023/domains/recipes.lt/public_html/lt/wp-content/plugins/adsense-plugin/adsense-plugin.php on line 392