Lašiša su apelsinų padažu

Ingredientai:

500 g Lašišos filė
1 šaukštas Apelsinų skonio balzaminis padažas
2 šaukštas Apelsinų sultys
2 skiltelė Česnakai
1 šaukštas Alyvuogių aliejus
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai

Gaminimas:

Sumaišykite visus marinatui skirtus produktus, išskyrus aliejų. Pakaitinkite keptuvėje, palaukite, kol atvės, tada supilkite ir aliejų. Lašišą įdėkite į marinatą ir palikite 15 min.

Išėmę pasūdykite, užberkite šiek tiek pipirų. Kepkite orkaitėje ant grotelių. Baigdami kepti, apšlakstykite marinatu.

Porcijos: 4
Pagaminamas per: 40min.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Suskaičiuok! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.