Lašiša su mangų padažu

Ingredientai:

200 g Lašišos filė
2 šaukštas Citrinų sultys
1 šaukštas Miltai
1 skiltelė Česnakai
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
2 šaukštas Kokoso drožlės
1 vnt. Kiaušiniai
1 vnt. Mangai
2 šaukštelis Imbieras tarkuotas
4 šaukštas Apelsinų sultys
1 šaukštelis Tabasko padažas
1 šaukštelis Baltojo vyno actas
1 šaukštelis Cukrus

Gaminimas:

Lašišos filė įtrinkite druska, pipirais, apšlakstykite citrinų sultimis, apvoliokite miltuose, po to – kiaušinio plakinyje, kokosų drožlėse ir iškepkite. Laikykite šiltai, kol bus pagamintas padažas.

Mangą nuvalykite, supjaustykite ir su visais padažui skirtais komponentais sutrinkite elektrine trintuve. Tiekite žuvį apipylę padažu.

Porcijos: 1
Pagaminamas per: 20min.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Suskaičiuok! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.