Lietiniai su abrikosų skonio kopūstais

Ingredientai:

60 g Ruginiai miltai
70 g Kvietiniai miltai
3/8 l Pienas
1 žiupsnelis Druska
2 vnt. Kiaušiniai
1 šaukštelis Cukrus
8 šaukštelis Aliejus
600 g Rauginti kopūstai
150 g Abrikosų marmeladas
4 šaukštas Baltas saldus vynas
100 g Razinos
pagal skonį Cukrus
pagal skonį Cinamonas

Gaminimas:

Kiaušinius išplakite su druska ir cukrumi. Supilkite pieną, suberkite miltus ir gerai išmaišykite iki vienalytės masės. Palikite, kad pabrinktų.

Baltą vyną supilkite į puodą ir pakaitinkite, sudėkite marmeladą ir razinas, gerai išmaišykite. Sudėkite raugintus kopūstus ir dar pakaitinkite, bet neužvirkite.

Keptuvėje įkaitinkite 1 šaukštelį aliejaus, supilkite 1/8 tešlos ir kepkite blyną, kol jo kraštai apskrus, tada apverskite. Iškeptus lietinius dėkite į vieną ant kito į pašildytą lėkštę, uždenkite ir laikykite šiltai, kol įdaras bus paruoštas.

Kopūstus dėkite ant lietinių, susukite, pabarstykite cukraus pudra ir cinamonu ir patiekite.

Porcijos: 4
Pagaminamas per: 65min.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Suskaičiuok! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.