Lietiniai su abrikosų skonio kopūstais
Notice: Undefined index: publisher_id in /home/aus1023/domains/recipes.lt/public_html/lt/wp-content/plugins/adsense-plugin/adsense-plugin.php on line 338
Ingredientai:
60 g | Ruginiai miltai |
70 g | Kvietiniai miltai |
3/8 l | Pienas |
1 žiupsnelis | Druska |
2 vnt. | Kiaušiniai |
1 šaukštelis | Cukrus |
8 šaukštelis | Aliejus |
600 g | Rauginti kopūstai |
150 g | Abrikosų marmeladas |
4 šaukštas | Baltas saldus vynas |
100 g | Razinos |
pagal skonį | Cukrus |
pagal skonį | Cinamonas |
Gaminimas:
Kiaušinius išplakite su druska ir cukrumi. Supilkite pieną, suberkite miltus ir gerai išmaišykite iki vienalytės masės. Palikite, kad pabrinktų.
Baltą vyną supilkite į puodą ir pakaitinkite, sudėkite marmeladą ir razinas, gerai išmaišykite. Sudėkite raugintus kopūstus ir dar pakaitinkite, bet neužvirkite.
Keptuvėje įkaitinkite 1 šaukštelį aliejaus, supilkite 1/8 tešlos ir kepkite blyną, kol jo kraštai apskrus, tada apverskite. Iškeptus lietinius dėkite į vieną ant kito į pašildytą lėkštę, uždenkite ir laikykite šiltai, kol įdaras bus paruoštas.
Kopūstus dėkite ant lietinių, susukite, pabarstykite cukraus pudra ir cinamonu ir patiekite.
Porcijos: 4
Pagaminamas per: 65min.