Obuoliai kepti tešloje
Notice: Undefined index: publisher_id in /home/aus1023/domains/recipes.lt/public_html/lt/wp-content/plugins/adsense-plugin/adsense-plugin.php on line 338
Ingredientai:
300 g | Šaldyta mielinė tešla |
4 vnt. | Obuoliai |
100 g | Riešutai (malti) |
50 g | Razinos |
50 g | Cukrus |
1 šaukštelis | Cinamonas |
1 vnt. | Kiaušiniai |
1 šaukštelis | Cukraus pudra |
Gaminimas:
Tešlą atšildykite ir iškočiokite. Padalinkite į 15 X 15 cm dydžio kvadratus.
Obuolius nulupkite, išskobkite sėklalizdžius. Į tuščią ertmę suberkite razinas, pamaišydami su maltais riešutais
Ant kiekvieno tešlos kvadratėlio vidurio berkite po šaukštą maltų riešutų ir dėkite po obuolį. Obuolius apibarstykite cukrumi ir cinamonu.
Tešlos kampus suimkite ir viršuje susukite tarsi rišdami skarelę.
Aptepkite tešlą plaktu kiaušiniu ir dėkite į įkaitintą orkaitę.
Kepkite 10 minučių 220 laipsnių temperatūroje, kai tešla pagels, sumažinkite iki 100 laip snių ir kepkite dar 30 minučių.
Iškepusius apibars tykite cukraus pudra ir palikite ataušti.
Porcijos: 4
Pagaminamas per: 60min.