Pikantiški baklažanai

Ingredientai:

4 vnt. Baklažanai
2 šaukštas Ryžių vynas
2 šaukštas Sojos padažas
0,5 šaukštelis Imbiero šaknis (tarkuota)
1 šaukštas Svogūnų laiškai (smulkinti)
3 šaukštas Aliejus
pagal skonį Druska

Gaminimas:

Baklažanus nuplaukite, perpjaukite perpus, paskui supjaustykite 2 cm storumo riekelėmis. Apibarstykite druska, išmaišykite kiaurasamtyje ir palikite pastovėti 30 min. paskui perpilkite šaltu vandeniu, nuspauskite ir nusausinkite.

Sumaišykite ryžių vyną, sojos padažą ir imbierą.

Keptuvėje įkaitinkite aliejų, apkepkite baklažanus (apie 8 min.). Supilkite į keptuvę padažą, maišydami dar 3 min. pakepkite. Prieš patiekdami apibarstykite smulkintais svogūnų laiškais.

Porcijos: 4
Pagaminamas per: 10min.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Suskaičiuok! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.