Pomidorų sriuba su ledukais

Ingredientai:

1 kg Pomidorai
4 vnt. Svogūnų laiškai
3 skiltelė Česnakai
2 vnt. Agurkai
2 riekelě Duona
75 ml Alyvuogių aliejus
2 šaukštas Baltojo vyno actas
500 ml Pomidorų pasta
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
6 šaukštelis Alyvuogių aliejus

Gaminimas:

Supjaustytus pomidorus, laiškinius svogūnus, česnaką ir agurką sudėkite į maisto smulkintuvą ir išplakite iki vientisos masės. Keletą kartų nukoškite per sietelį, kad neliktų sėklų.

Duonos riekeles pamirkykite vandenyje ir suspauskite delne, kad nuvarvėtų vanduo.

Pomidorų masę vėl sudėkite į smulkintuvą, įmeskite duoną, supilkite pomidorų tyrę, aliejų ir actą. Išplakite. Pagardinkite druska ir pipirais, išmaišykite ir įdėkite į šaldytuvą.

Iš anksto pasiruoškite ledukų: į formeles iki pusės įpilkite alyvuogių aliejaus ir užšaldykite. Prieš patiekdami jais papuoškite sriubą.

Porcijos: 6
Pagaminamas per: 0min.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Suskaičiuok! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.