Rūkytų menkių salotos su vynuogėmis

Ingredientai:

1 vnt. Karštai rūkyta menkė
3 stiklinė Virti ryžiai
1 vnt. Obuoliai
20 vnt. Vynuogės
3 šaukštas Majonezas
2 šaukštas Grietinėlė
1 žiupsnelis Druska
pagal skonį Malti kvapieji pipirai

Gaminimas:

Iš rūkytos menkės pašalinkite kauliukus ir žuvį supjaustykite smulkiais gabalėliais. Juos sumaišykite su virtais ryžiais.

Suberkite kubeliais supjaustytą obuolį bei per pusę perpjautas vynuoges be kauliukų.

Sumaišykite padažui skirtus produktus, užpilkite juo salotas ir atsargiai išmaišykite. Prieš patiekdami, 30 min. palaikykite.

Porcijos: 4
Pagaminamas per: 20min.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Suskaičiuok! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.