Saldžiųjų paprikų žiedai tešloje

Ingredientai:

6 vnt. Saldžiosios raudonosios paprikos
1 vnt. Kiaušiniai
pagal skonį Juodieji malti pipirai
1 šaukštas Miltai
1/2 šaukštelis Druska
1 šaukštas Sojos padažas
1 šaukštelis Baltojo vyno actas
1 šaukštelis Česnakai

Gaminimas:

Apibarstykite paprikų žiedus druska, cukrumi, pipirais ir palikite dešimčiai minučių. Trintuvu sutrinkite ir suplakite kiaušinį, miltus, druską, pipirus, sojos padažą, vyno actą, česnaką. Žiedus apibarstykite miltais, išmaišykite, užliekite tešlą, dar kartą išmaišykite.

Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir apkepkite žiedus, kad susidarytų gelsva plutelė. Iškepusius žiedus sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų aliejaus perteklius.

Valgykite paprikų žiedus tešloje su grietine.

Porcijos: 0
Pagaminamas per: 0min.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Suskaičiuok! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.