Šalta migdolų sriuba
Notice: Undefined index: publisher_id in /home/aus1023/domains/recipes.lt/public_html/lt/wp-content/plugins/adsense-plugin/adsense-plugin.php on line 338

Ingredientai:
200 g | Migdolai |
100 ml | Alyvuogių aliejus |
3 skiltelė | Česnakai |
1 šaukštelis | Baltojo vyno actas |
2 šaukštelis | Druska |
320 ml | Vanduo |
8 vnt. | Ledukai |
110 g | Raudonosios vynuogės be kauliukų |
1 vnt. | Obuoliai |
Gaminimas:
Migdolus apipilkite verdančiu vandeniu, palaikykite 5 min, nusausinkite ir pašalinkite luobeles.
Sudėkite juos į smulkintuvą, supilkite aliejų, sudėkite česnaką, actą ir druską. Plakite iki vientisos masės.
Po truputį, vis paplakdami, supilkite vandenį. Perpilkite sriubą į didelį dubenį. Jei per tiršta, įpilkite daugiau vandens.
Apdenkite plėvele ir įdėkite į šaldytuvą.
Prieš patiekdami į dubenėlius įmeskite ledukų, įpilkite sriubos ir papuoškite vynuogėmis bei plonomis obuolių skiltelėmis.
Porcijos: 4
Pagaminamas per: 0min.