Silkės tartaras

Ingredientai:

250 g Silkių filė
1 vnt. Avokadai
1/2 vnt. Citrinos
1 vnt. Gūžinės salotos
1 vnt. Čili pipirai
1 skiltelė Česnakai
1 vnt. Askaloninis česnakas
2 šaukštas Alyvuogių aliejus
žiupsnelis Bazilikai

Gaminimas:

Avokadą nulupkite ir sumaigykite šakute. Iškart jį užpilkite citrinų sultimis bei trupučiu aliejaus.

Silkę supjaustykite nedideliais kubeliais. Itin smulkiai supjaustykite čili pipirą, česnaką bei Šaloto svogūną. Salotas geriausia suplėšykite rankomis arba supjaustykite stambesniais gabalais.

Viską sumaišykite – turi gautis tiršta ir lipni masė. Ją sukrėskite į serviravimo formą, šaukštu suspauskite. Tada formą nuimkite ir tartarą papuoškite mėtos ar baziliko lapeliais.

Porcijos: 4
Pagaminamas per: 0min.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Suskaičiuok! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.