Silkės užkandis su morkomis, žirneliais ir burokėliais

Ingredientai:

3 vnt. Silpnai sūdytų silkių filė
3 vnt. Morkos
1 vnt. Burokėliai
1 stiklinė Konservuoti žirneliai
4 vnt. Lapinės salotos
pagal skonį Krapai

Gaminimas:

Burokėlius ir morkas nulupkite ir išvirkite garų puode. Supjaustykite silkių filė vidutinio dydžio gabalėliais. Kubeliais supjaustykite virtas morkas ir burokėlius. Į lėkštę sudėkite paruoštus ingredientus ir marinuotus žirnelius. Užkandį papuoškite salotų lapais ir krapais.

Porcijos: 4
Pagaminamas per: 0min.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Suskaičiuok! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.