Šoninės ir džiovintų juodųjų slyvų užkandis

Ingredientai:

20 vnt. Džiovintos juodosios slyvos (be kauliukų)
200 g Rūkytos kiaulienos šoninės juostelės
200 g Medžiotojų dešrelės (nedidelės)

Gaminimas:

Kiekvieną medžiotojų dešrelę perpjaukite išilgai į dvi dalis. Tuomet jas susmulkinkite 4-5 centimetrų ilgio gabalėliais.

Džiovintas juodąsias slyvas nuplaukite, nusausinkite. Į kiekvienos vidų įsprauskite po gabalėlį medžiotojų dešrelės. Kiaulienos šoninę supjaustykite itin plonomis juostelėmis. Kiekvieną įdarytą slyvą apvyniokite šoninės juostele, per vidurį tokį suktinuką perverkite mediniu smeigtuku.

Orkaitę įkaitinkite iki 250 laipsnių. Džiovintų slyvų suktinukus kepkite maždaug 5 minutes. Ekspertai rekomenduoja šiuos suktinukus svečiams pateikti dar karštus.

Porcijos: 20
Pagaminamas per: 20min.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Suskaičiuok! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.