Sūrio ir kiaušinių rutuliukai

Ingredientai:

3 vnt. Kiaušiniai
50 g Parmezano sūris
100 g Fermentinis sūris
180 g Lydytas sūris
1 šaukštelis Majonezas
100 ml Aliejus (virimui)
2 skiltelė Česnakai
30 g Krapai
2 šaukštas Miltai

Gaminimas:

Kiaušinius išverdame ir 2 sutarkuojame stambia trintuve. Lydytus sūrelius taip pat sutarkuojame ir sumaišome su trintais česnakais bei tarkuotais kiaušiniais. Suformuojame 12 rutuliukų.

Pusę parmezano sutarkuojame smulkia, o kitą pusę – stambia trintuve. Sumaišome. 6 rutuliukus apvoliojame parmezano drožlėmis.

Šviežius krapus smulkiai sukapojame. Likusius 6 rutuliukus apvoliojame krapuose.

Fermentinį sūrį ir likusį kiaušinį taip pat stambiai sutarkuojame, sumaišome su majonezu ir suformuojame dar 6 rutuliukus. Juos apvoliojame miltuose ir apkepame, kol taps rusvos spalvos.

Visus rutuliukus išdėliojame ant lėkštės ir papuošiame iš poro lapų surištais kaspinais.

Porcijos: 4
Pagaminamas per: 40min.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Suskaičiuok! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.