Svogūnų sriuba

Ingredientai:

2 šaukštas Sviestas
3 vnt. Svogūnai
2 vnt. Raudonieji svogūnai
4 vnt. Svogūnai šalotiniai
2 skiltelė Česnakai
2 vnt. Lauro lapai
žiupsnelis Bazilikai
1 šakelė Čiobreliai
1 šaukštas Rudasis cukrus
600 ml Mėsos sultinys
1 stiklinė Alus tamsus
200 g Fermentinis sūris
žiupsnelis Druska
žiupsnelis Juodieji malti pipirai

Gaminimas:

Dideliame puode ant vidutinės ugnies ištirpdykite sviestą. Suberkite visus svogūnus ir česnaką, viską pakepinkite 10-15 minučių, kol gražiais apskrus. Suberkite lauro lapelius, baziliką, čiobrelius ir cukrų. Supilkite alų ir mėsos sultinį.

Viską užvirkite, tada ugnį primažinkite iki minimumo ir troškinkite uždengę dangtį apie 25-30 minučių.

Nuėmę nuo ugnies pagardinkite druska ir pipirais, išmaišykite. Ant sriubos suberkite tarkuotą sūrį ir įdėkite į įkaitintą orkaitę – pakaitinkite apie porą minučių, kol sūris išsilydys. Iškart patiekite ant stalo.

Porcijos: 4
Pagaminamas per: 60min.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Suskaičiuok! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.