Tiršta vištienos sriuba su česnakais

Ingredientai:

400 g Moliūgai
20 g Džiovinti pomidorai
20 g Džiovinti svogūnai
20 g Džiovinti česnakai
1 vnt. Vištienos filė
50 g Žalieji žirneliai šaldyti
5 skiltelė Česnakai
1 l Vištienos sultinys
300 ml Pienas

Gaminimas:

Į puodą supilkite pieną, įmeskite česnako skilteles ir užvirkite. Virkite ant silpnos ugnies 40 minučių, kol česnakas suminkštės ir išgaruos trečdalis pieno. Česnakus suplakite smulkintuvu, kad gautųsi vientisa masė.

Kitame inde sumaišykite vištienos sultinį, moliūgą ir džiovintus pomidorus, česnakus bei svogūnus, viską užvirkite. Uždenkite dangčiu ir virkite ant silpnos ugnies tol, kol suminkštės moliūgo gabalėliai. Tai užtruks maždaug 20 minučių.

Suberkite smulkiai pjaustytą vištienos krūtinėlę, žirnelius ir pieno bei česnakų piurė. Pagardinkite druska ir pipirais. Virkite ant silpnos ugnies dar maždaug penkias minutes.

Porcijos: 6
Pagaminamas per: 80min.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Suskaičiuok! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.