Veršiena su padažu


Notice: Undefined index: publisher_id in /home/aus1023/domains/recipes.lt/public_html/lt/wp-content/plugins/adsense-plugin/adsense-plugin.php on line 338

Ingredientai:

800 g Veršiena
4 skiltelė Česnakai
4 šaukštas Aliejus
150 ml Raudonas sausas vynas
200 ml Mėsos sultinys
2 šaukštelis Krakmolas
100 g Laiškiniai česnakai
100 g Sviestas
žiupsnelis Rozmarinai
žiupsnelis Petražolės
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai

Gaminimas:

Česnakus nuvalykite, sutraiškykite, sumaišykite su rozmarinais, augaliniu aliejumi ir išmaišykite. Užpilkite šiuo marinatu veršienos gabaliukus ir palikite 30 min.

Mėsą sparčiai apkepkite keptuvėje ant stiprios ugnies, perkelkite ant kepimo skardos. Kepkite 160 laipsnių karščio orkaitėje 30 min.

Paruoškite padažą. Į keptuvę, kurioje kepė mėsa, supilkite raudonąjį vyną, užvirinkite. Virkite, kol pusė vyno išgaruos. Tuomet supilkite mėsos sultinį, dar kartą užvirinkite. Sumaišykite krakmolą su 1 šaukštu vandens, supilkite jį į padažą ir maišykite, kol jis sutirštės. Sudėkite sviestą, pasūdykite, įberkite pipirų, išmaišykite ir nukelkite nuo ugnies.

Iškepusią veršieną apliekite padažu ir patiekite. Taip iškeptą veršieną tinka valgyti ir šaltą.

Porcijos: 4
Pagaminamas per: 85min.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Suskaičiuok! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.


Notice: Undefined index: publisher_id in /home/aus1023/domains/recipes.lt/public_html/lt/wp-content/plugins/adsense-plugin/adsense-plugin.php on line 392