Vokiška tiršta sriuba „Pichelštainer“

Ingredientai:

600 g Mėsa
2 vnt. Svogūnai
750 g Bulvės
1 vnt. Salierai
3 vnt. Morkos
1 vnt. Porai
pagal skonį Druska
pagal skonį Džiovintos saldžiosios paprikos
pagal skonį Petražolės

Gaminimas:

Mėsą supjaustykite kubeliais, svogūnus supjaustykite smulkiai, nuluptas bulves ir salierus supjaustykite kubeliais, morkas stambiais griežinėliais, porą – plonais žiedais. Pirmiausia pavirkite mėsą, tada sudėkite bulves, po to likusias daržoves.

Ant silpnos ugnies sriuba turi virti apie pusantros valandos. Baigiant virti pasūdykite ir pagardinkite paprikos milteliais. Kai sriuba bus išvirus, suberkite į ją smulkintas petražoles.

Porcijos: 4
Pagaminamas per: 60min.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Suskaičiuok! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.