Vyne troškinta antis

Ingredientai:

1 vnt. Antis
3 šaukštas Aliejus
4 vnt. Svogūnai
2 stiklinė Baltas saldus vynas
1 šaukštas Pomidorų pasta
3 šaukštas Grietinė
pagal skonį Pipirai
pagal skonį Druska

Gaminimas:

Išdarinėtą antį supjaustykite, įtrinkite druska bei pipirais ir apkepinkite aliejuje. Antį dėkite į troškintuvą.

Keptuvėje pakepinkite svogūnus, suberkite juos š troškintuvą šalia anties. Supilkite pomidorų tyrę, vyną, uždenkite ir troškinkite maždaug valandą, kol mėsa suminkštės ir lengvai atsiskirs nuo kaulo. Baigiant troškinti supilkite grietinę.

Patiekite su virtomis bulvėmis arba ryžiais ir šviežiomis daržovėmis.

Porcijos: 4
Pagaminamas per: 90min.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Suskaičiuok! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.