Vyne troškinta antis
Notice: Undefined index: publisher_id in /home/aus1023/domains/recipes.lt/public_html/lt/wp-content/plugins/adsense-plugin/adsense-plugin.php on line 338
Ingredientai:
1 vnt. | Antis |
3 šaukštas | Aliejus |
4 vnt. | Svogūnai |
2 stiklinė | Baltas saldus vynas |
1 šaukštas | Pomidorų pasta |
3 šaukštas | Grietinė |
pagal skonį | Pipirai |
pagal skonį | Druska |
Gaminimas:
Išdarinėtą antį supjaustykite, įtrinkite druska bei pipirais ir apkepinkite aliejuje. Antį dėkite į troškintuvą.
Keptuvėje pakepinkite svogūnus, suberkite juos š troškintuvą šalia anties. Supilkite pomidorų tyrę, vyną, uždenkite ir troškinkite maždaug valandą, kol mėsa suminkštės ir lengvai atsiskirs nuo kaulo. Baigiant troškinti supilkite grietinę.
Patiekite su virtomis bulvėmis arba ryžiais ir šviežiomis daržovėmis.
Porcijos: 4
Pagaminamas per: 90min.