Sūrio pyragas braškėmis ir baltuoju šokoladu
Notice: Undefined index: publisher_id in /home/aus1023/domains/recipes.lt/public_html/lt/wp-content/plugins/adsense-plugin/adsense-plugin.php on line 338
Ingredientai:
175 g | Smėlinės tešlos sausainiai |
50 g | Sviestas |
300 g | Maskarponės sūris |
200 g | Grietinėlė (riebi) |
200 g | Baltasis šokoladas |
225 g | Braškės |
Gaminimas:
Sutrupinkite sausainius su sumaišykite su sviestu.
Sudėkite masę į apvalią torto formą (kurios kraštai nusiima), stipriai suspauskite. 15-ai min. įdėkite į šaldytuvą.
Dubenyje, įstatytame į indą su karštu vandeniu, ištirpinkite šokoladą. Paskui palikite kiek atvėsti.
Išplakite sūrį ir grietinėlę iki tirštos vientisos masės.
Braškes nuplaukite, nusausinkite, perpjaukite pusiau. Dalį palikite papuošimui.
Į sūrio masę supilkite lydytą šokoladą ir išplakite plaktuvu. Tada sudėkite braškių puseles ir išmaišykite šaukštu.
Sudėkite sūrio masę ant sausainių pagrindo, išlyginkite. 4-ioms valandom pastatykite į šaldytuvą, kad sustingtų. Prieš patiekdami išimkite iš formos, papuoškite braškių puselėmis.
Porcijos: 8
Pagaminamas per: 0min.