Morengai su aguonomis, šokoladu ir spanguolėmis
Notice: Undefined index: publisher_id in /home/aus1023/domains/recipes.lt/public_html/lt/wp-content/plugins/adsense-plugin/adsense-plugin.php on line 338
Ingredientai:
2 vnt. | Kiaušinių baltymai |
150 g | Cukrus |
40 g | Aguonos |
40 g | Džiovintos spanguolės |
40 g | Juodasis šokoladas |
Gaminimas:
Aguonas sumalkite kavamale, sutrupinkite šokoladą, spanguoles susmulkinkite elektriniu smulkintuvu. Viską sumaišykite. Baltymus plakite iki standžių putų po 1 šaukštą berdami cukrų.
Kai baltymai taps balti ir standūs, berkite po šaukštą aguonų, spanguolių ir šokolado mišinio, atsargiai išmaišykite.
Ant sviestiniu popieriumi išklotos skardos dėkite po 1 šaukštą baltymų masės, palikdami nemažus tarpus. Kepkite 170 °C temperatūros orkaitėje apie 30 min.
Porcijos: 2
Pagaminamas per: 40min.