Erškėtuogių likeris
Notice: Undefined index: publisher_id in /home/aus1023/domains/recipes.lt/public_html/lt/wp-content/plugins/adsense-plugin/adsense-plugin.php on line 338
Ingredientai:
500 g | Erškėtuogės (išdarinėtos) |
1,5 l | Degtinė |
250 g | Cukrus |
200 g | Vanduo |
žiupsnelis | Cinamonas |
1/2 vnt. | Apelsino žievelė |
Gaminimas:
Dešimčiai dienų degtinėje užmerkite erškėtuogių vaisius, pusės apelsino žievelę ir cinamoną.
Tada nukoškite skystį. Iš cukraus ir vandens išvirkite sirupą, leiskite jam atvėsti. Sirupą sumaišykite su degtine. Viską gerai išmaišykite ir supilkite į butelį. Likerio spalva turėtų būti gelsvai auksinė.
Porcijos: 0
Pagaminamas per: 0min.