Traškios keptos daržovės su avokadų padažu
Notice: Undefined index: publisher_id in /home/aus1023/domains/recipes.lt/public_html/lt/wp-content/plugins/adsense-plugin/adsense-plugin.php on line 338
Ingredientai:
125 g | Miltai |
1 žiupsnelis | Druska |
1 šaukštas | Saulėgrąžų aliejus |
150 ml | Vanduo |
2 vnt. | Kiaušiniai (baltymai) |
500 g | Daržovės |
1-2 skiltelė | Česnakai |
4 vnt. | Pomidorai |
1 šaukštelis | Aitriosios paprikos milteliai |
2 vnt. | Avokadai |
1 šaukštelis | Kalendros |
Gaminimas:
Paruoškite padažą: visus ingredientus sudėkite į smulkintuvą ir sutrinkite iki vientisos masės.
Dubenyje sumaišykite miltus ir druską, po truputį supilkite vandenį ir aliejų, įmaišykite kiaušinių baltymus.
Gilioje keptuvėje ant didelės ugnies labai gerai įkaitinkite aliejų, kad įmestas duonos gabaliukas apskrustų per 30 sek. Daržoves pamirkykite tešloje ir meskite į aliejų. Kepkite 2-3 min, kol apskrus.
Nusausinkite ant popierinės servetėlės ir patiekite su avokadų padažu.
Porcijos: 4
Pagaminamas per: 40min.