Birus mėsos įdaras cepelinams


Notice: Undefined index: publisher_id in /home/aus1023/domains/recipes.lt/public_html/lt/wp-content/plugins/adsense-plugin/adsense-plugin.php on line 338

Ingredientai:

200 g Jautienos faršas
200 g Kiaulienos faršas
1 vnt. Svogūnai
300 g Šaltai rūkyta šoninė
3 skiltelė Česnakai
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
žiupsnelis Maltos mėsos prieskoniai

Gaminimas:

Sudėkite faršą į įkaitintą keptuvę, suberkite smulkiai supjaustytas česnako skilteles ir svogūną, įberkite druskos, pipirų ir viską šiek tiek pakepinkite. Šoninę truputį pavirkite, kad aptirptų riebaliukai.
Tada supjaustykite ją smulkiais kubeliais.

Paruoštą šoninę sumaišykite su pakepintu faršu ir paskaninkite prieskoniais.

Porcijos: 4
Pagaminamas per: 0min.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Suskaičiuok! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.


Notice: Undefined index: publisher_id in /home/aus1023/domains/recipes.lt/public_html/lt/wp-content/plugins/adsense-plugin/adsense-plugin.php on line 392