Birus mėsos įdaras cepelinams
Notice: Undefined index: publisher_id in /home/aus1023/domains/recipes.lt/public_html/lt/wp-content/plugins/adsense-plugin/adsense-plugin.php on line 338
Ingredientai:
200 g | Jautienos faršas |
200 g | Kiaulienos faršas |
1 vnt. | Svogūnai |
300 g | Šaltai rūkyta šoninė |
3 skiltelė | Česnakai |
pagal skonį | Druska |
pagal skonį | Juodieji malti pipirai |
žiupsnelis | Maltos mėsos prieskoniai |
Gaminimas:
Sudėkite faršą į įkaitintą keptuvę, suberkite smulkiai supjaustytas česnako skilteles ir svogūną, įberkite druskos, pipirų ir viską šiek tiek pakepinkite. Šoninę truputį pavirkite, kad aptirptų riebaliukai.
Tada supjaustykite ją smulkiais kubeliais.
Paruoštą šoninę sumaišykite su pakepintu faršu ir paskaninkite prieskoniais.
Porcijos: 4
Pagaminamas per: 0min.