Braškinis tortas su varškės ir kakavos kremu
Notice: Undefined index: publisher_id in /home/aus1023/domains/recipes.lt/public_html/lt/wp-content/plugins/adsense-plugin/adsense-plugin.php on line 338
Ingredientai:
200 g | Miltai |
200 g | Sviestas |
200 g | Cukraus pudra |
1 pakelis | Vanilinis cukrus |
1 šaukštelis | Kepimo milteliai |
4 vnt. | Kiaušiniai |
200 g | Varškė |
200 g | Sviestas |
50 ml | Grietinėlė |
3 šaukštas | Kakava |
100 g | Cukraus pudra |
200 g | Braškės |
100 g | Šokoladas |
50 ml | Grietinėlė |
100 g | Cukraus pudra |
100 ml | Vanduo |
50 g | Migdolų drožlės |
2 stiklinė | Braškės |
Gaminimas:
Sviestą ištrinkite su cukrumi. Kiaušinius išplakite ir supilkite į sviesto masę. Suberkite miltus, sumaišytus su kepimo milteliais ir vaniliniu cukrumi.
Iškočiokite tešlą į 1 cm storio lakštą ir kepkite 200 laipsnių karštumo orkaitėje 20 min.
Kremui ištrinkite sviestą su cukrumi. Varškę ištrinkite su grietinėle ir sumaišykite su sviesto mase. Ketvirtadalį kremo atidėkite, likusį sumaišykite su kakavos milteliais.
Iškepusį lakštą padalinkite į keturias dalis, apšlakstykite sirupu. Paskui sluoksniuokite lakštus ir kremą bei supjaustytas braškes.
Šokoladą ištirpinkite su grietinėle, karšta mase apliekite tortą. Papuoškite migdolų drožlėmis, braškėmis ir kremu.
Porcijos: 12
Pagaminamas per: 0min.