Dzūkiškas lepeškų troškinys
Notice: Undefined index: publisher_id in /home/aus1023/domains/recipes.lt/public_html/lt/wp-content/plugins/adsense-plugin/adsense-plugin.php on line 338
Ingredientai:
300 g | Voveraitės |
300 g | Vištienos šlaunelės be kaulo ir odos |
2 vnt. | Morkos |
3 vnt. | Svogūnai |
500 g | Bulvės |
100 g | Špinatai |
100 g | Krapai |
200 g | Grietinė 30 rieb. |
4 vnt. | Vištienos sultinys kubeliais |
150 g | Alyvuogių aliejus |
50 g | Kukurūzų krakmolas |
100 g | Sviestas 82 rieb. |
100 ml | Pienas |
25 g | Karis |
50 g | Kalendros grūdeliai |
3 g | Juodieji malti pipirai |
15 g | Druska |
3 l | Vanduo |
Gaminimas:
Vištiena, grybai, daržovės apkepama, po to kartu troškinama grietininiame kario padaže. Patiekiama su bulvių koše.
Porcijos: 4
Pagaminamas per: 50min.