Garuose virti virtiniai su braškėmis
Notice: Undefined index: publisher_id in /home/aus1023/domains/recipes.lt/public_html/lt/wp-content/plugins/adsense-plugin/adsense-plugin.php on line 338
Ingredientai:
600 g | Miltai |
1 vnt. | Kiaušiniai |
1 šaukštelis | Soda |
300 ml | Kefyras |
žiupsnelis | Druska |
500 g | Braškės |
100 g | Cukrus |
Gaminimas:
Į lėkštę persijokite miltus su soda ir druska. Centre padarykite įdubimą, įmuškite ten kiaušinį, pamažu pildami kefyrą užmaišykite tešlą.
Pasidėkite tešlą ant miltais pabarstyto stalo. Minkykite, kol tešlą nustos lipti prie rankų. Tada iškočiokite 0,7 cm storio lakštą. Stikline išpjaukite apskritimus.
Ant kiekvieno apskritimo uždėkite uogų, apibarstykite cukrumi ir užsukite virtinius. Virkite garuose 7 – 8 min.
Porcijos: 8
Pagaminamas per: 0min.