Greita gira su juodųjų serbentų lapais
Notice: Undefined index: publisher_id in /home/aus1023/domains/recipes.lt/public_html/lt/wp-content/plugins/adsense-plugin/adsense-plugin.php on line 338
Ingredientai:
10 l | Vanduo |
1 kg | Ruginės duonos džiūvėsiai |
600 g | Medus |
100 g | Giros raugas |
40 vnt. | Razinos |
20 g | Juodųjų serbentų lapai |
Gaminimas:
Džiūvėsius užpilti karštu vandeniu ir palikti 12 valandų. Atskirai užvirinti juodųjų serbentų lapų antpilą ir palikti 3–5 val.
Džiūvėsių ir juodųjų serbentų antpilus perkošti, įmaišyti medų ir giros raugą, palikti 4 val., kad įrūgtų, dar kartą perkošti ir supilstyti į butelius.
Į kiekvieną butelį įdėti po 4 razinas, palaikyti 2 dienas.
Porcijos: 0
Pagaminamas per: 2880min.