Greitai paruošiama pica
Notice: Undefined index: publisher_id in /home/aus1023/domains/recipes.lt/public_html/lt/wp-content/plugins/adsense-plugin/adsense-plugin.php on line 338
Ingredientai:
200 g | Varškė (neriebi) |
100 ml | Alyvuogių aliejus |
1 pakelis | Kepimo milteliai |
2 vnt. | Kiaušiniai |
350 g | Miltai |
pagal skonį | Druska |
100 g | Dešra saliami |
250 g | Fermentinis sūris |
2 vnt. | Pomidorai |
1 vnt. | Saldžiosios geltonosios paprikos |
1 vnt. | Saldžiosios raudonosios paprikos |
50 g | Marinuoti grybai |
100 g | Pomidorų padažas |
sauja | Juodosios alyvuogės |
Gaminimas:
Tešlai varškę sumaišykite su alyvų aliejumi ir kiaušiniais. Suberkite miltus, sumaišytus su kepimo milteliais ir druska. Greitai užmaišykite tešlą. Orkaitę įkaitinkite iki 175 C.
Nuplaukite papriką, pašalinkite sėklas ir supjaustykite kubeliais. Saliami ir pomidorus supjaustykite griežinėliais. Grybus – plonomis juostelėmis. Sūrį sutarkuokite stambia tarka.
Plonai iškočiokite tešlą ir padėkite ją ant kepimo skardos, išteptos sviestu. Iškočiotos tešlos viršų gausiai patepkite alyvų aliejumi ir kečupu, užbarstykite pusę sutarkuoto sūrio.
Tolygiai išdėliokite įdarą ir pabarstykite likusiu sūriu. Kepkite vidutinio karštumo orkaitėje iki geltonai – rusvos spalvos apie 20 min.
Iškeptą picą supjaustykite gabalėliais, sudėkite į lėkštę ir iš karto patiekite.