Ispaniškas jūros gėrybių kokteilis
Notice: Undefined index: publisher_id in /home/aus1023/domains/recipes.lt/public_html/lt/wp-content/plugins/adsense-plugin/adsense-plugin.php on line 338
Ingredientai:
300 g | Kalmarai |
200 g | Midijos |
200 g | Krevetės |
100 g | Jūros šukutės |
1 g | Ciberžolės |
10 g | Krapai |
10 g | Petražolės |
5 g | Česnakai |
pagal skonį | Druska |
pagal skonį | Juodieji malti pipirai |
1 vnt. | Laimo vaisiai |
1 vnt. | Citrinos |
50 g | Alyvuogių aliejus |
50 g | Juodosios alyvuogės |
50 g | Žaliosios alyvuogės |
Gaminimas:
Kalamarai verdami su prieskoniniais vandenyje nei ilgiau nei 10 min. Atvėsinami ir supjaustomi kubeliais.
Krevetės pjaunamos pusiau, midijos į tris dalis.
Alyvuogės susmulkinamos. Viskas sumaišoma, gardiname druska, pipirais, citrina, citrinos žievele, limetos sultimis, alyvuogių aliejumi.
Jūros šukutė kepama svieste, pabaigus kepti į karštą keptuvę pilamas raudonas vynas ir nuimame nuo ugnies.
Porcijos: 8
Pagaminamas per: 50min.