Itališka daržovių sriuba Minestrone
Notice: Undefined index: publisher_id in /home/aus1023/domains/recipes.lt/public_html/lt/wp-content/plugins/adsense-plugin/adsense-plugin.php on line 338
Ingredientai:
3 vnt. | Baklažanai |
150 g | Žirneliai (šaldyti) |
150 g | Raudonosios pupelės |
4 vnt. | Bulvės |
1/2 vnt. | Baltagūžiai kopūstai |
100 g | Moliūgai |
4 vnt. | Pomidorai |
75 g | Grybai (švieži) |
2 šaukštas | Alyvuogių aliejus |
sauja | Makaronai „Tagliatelle“ |
1 skiltelė | Česnakai |
žiupsnelis | Bazilikai |
100 g | Parmezano sūris |
100 g | Pekorino sūris |
pagal skonį | Druska |
Gaminimas:
Iš anksto šiek tiek apvirkite raudonas pupeles, kad būtų greičiau, prieš tai jas galima pamirkyti vandenyje.
Baklažanus supjaustykite kubeliais, pasūdykite. Taip pat susmulkinkite pomidorus, bulves ir moliūgą. Supjaustykite kopūstą ir grybus.
Puode užvirkite vandenį, pasūdykite jį. Suberkite baklažanus, pupeles ir žirnelius. Virkite dešimt minučių. Tada suberkite visas likusias daržoves bei grybus, supilkite aliejų ir sumažinę ugnį virkite dar dešimt minučių. Suberkite makaronus ir kol jie virs paruoškite Pesto padažą.
Baziliką, česnaką ir parmezano bei pekorino sūrius susmulkinkite trintuvu – šiuo padažu pagardinkite į dubenėlius išpilstytą sriubą.
Porcijos: 6
Pagaminamas per: 60min.