Jautienos ir daržovių salotos
Notice: Undefined index: publisher_id in /home/aus1023/domains/recipes.lt/public_html/lt/wp-content/plugins/adsense-plugin/adsense-plugin.php on line 338
Ingredientai:
600 g | Jautiena |
2 šaukštas | Aliejus |
1 vnt. | Svogūnai |
pagal skonį | Druska |
pagal skonį | Juodieji malti pipirai |
265 g | Pievagrybiai |
300 g | Vyšniniai pomidoriukai |
2/3 stiklinė | Raudonas sausas vynas |
2 skiltelė | Česnakai |
110 g | Garžgarstės |
Gaminimas:
Mėsą supjaustykite mažais gabalėliais. Įkaitinkite keptuvėje aliejų, mėsą pasūdykite, apibarstykite pipirais ir maišydami 2 – 3 min. pakepkite.
Mėsą išimkite į lėkštę, o į keptuvę suberkite svogūnus, įpilkite 1/3 stiklinės vandens, 2 min. patroškinkite, paskui sudėkite perpus perpjautus vyšninius pomidorus, smulkintus pievagrybius, įberkite druskos. Pakepkite dar 3 – 4 min., kol suminkštės svogūnas.
Įpilkite į keptuvę vyno, suberkite smulkintą česnaką. Uždengę dangčiu troškinkite 5 – 7 min., sudėkite mėsą ir pakaitinkite 1 – 2 min., kad mėsa prisigertų padažo.
Patiekite jautieną su troškintomis daržovėmis, grybais, apibarstykite garžgarstėmis.
Porcijos: 4
Pagaminamas per: 0min.