Koldūnai su kiauliena ir kopūstais
Notice: Undefined index: publisher_id in /home/aus1023/domains/recipes.lt/public_html/lt/wp-content/plugins/adsense-plugin/adsense-plugin.php on line 338
Ingredientai:
350 g | Miltai |
1 vnt. | Kiaušiniai |
100 ml | Vanduo |
žiupsnelis | Druska |
350 g | Kiaulienos faršas |
250 g | Baltagūžiai kopūstai |
1 vnt. | Svogūnai |
2 šaukštas | Vanduo |
pagal skonį | Druska |
pagal skonį | Juodieji malti pipirai |
2 šaukštas | Sviestas |
4 šaukštas | Grietinė |
Gaminimas:
Iš nurodytų produktų užminkykite tešlą ir palikite 30 min. pabrinkti.
Maltą mėsą, smulkiai supjaustytą kopūstą, svogūną, vandenį, pipirus, druską gerai išmaišykite.
Tešlą plonai iškočiokite ir stikline (jeigu neturite specialios formos) išspauskite daug apskritimų. Ant tešlos apskritimo vidurio dėkite po šaukštelį įdaro ir gražiai užraitykite kraštelius.
Dėkite į pasūdytą verdantį vandenį ir virkite 10 min.
Patiekite su sviestu ar grietine.
Porcijos: 4
Pagaminamas per: 90min.