Meksikietiška pica su juodosiomis pupelėmis
Notice: Undefined index: publisher_id in /home/aus1023/domains/recipes.lt/public_html/lt/wp-content/plugins/adsense-plugin/adsense-plugin.php on line 338
Ingredientai:
300 g | Šaldyta mielinė tešla |
450 g | Konservuotos juodosios pupelės |
sauja | Petražolės |
4 šaukštas | Salsa padažas |
1 šaukštelis | Kmynai |
1/4 šaukštelis | Aitriųjų paprikų padažas |
2 skiltelė | Česnakai |
1,5 stiklinė | Čederio sūris (tarkuotas) |
1 vnt. | Svogūnai |
1 vnt. | Saldžiosios raudonosios paprikos |
1/2 stiklinė | Grietinė |
Gaminimas:
Sudėkite tešlą į skardą, suformuokite aukštesnius kraštelius. Pabadykite šakute. Kepkite 225 laipsnių orkaitėje 7-10 min., kol švelniai parus.
Trintuvėje ar mikseryje sutrinkite pupeles, petražoles, pusę kiekio (2 šaukštus) Salsa padažo, kmynus, aitriųjų paprikų padažą ir česnaką.
Ant karšto picos pagrindo sudėkite gautą masę. Apibarstykite sūriu, smulkinta raudonąja paprika ir svogūnais. Kepkite apie 10 min., kol išsilydys sūris.
Atskirame indelyje sumaišykite grietinę ir likusį Salsa padažą. Patiekite jį su pica.
Porcijos: 4
Pagaminamas per: 0min.