Šokoladinis tortas be miltų
Notice: Undefined index: publisher_id in /home/aus1023/domains/recipes.lt/public_html/lt/wp-content/plugins/adsense-plugin/adsense-plugin.php on line 338
Ingredientai:
8 vnt. | Kiaušinių baltymai |
4 šaukštas | Rudasis cukrus |
6 šaukštas | Kakava |
1 šaukštelis | Kepimo milteliai |
1 stiklinė | Apelsinų marmeladas |
0,5 stiklinė | Sojų pienas |
100 g | Juodasis šokoladas |
1 vnt. | Apelsinai |
Gaminimas:
Plaktuve išplakite baltymus, pamažu pilkite cukrų. Baltymų masė turi būti standi. Į ją medine mentele įmaišykite kakavą ir kepimo miltelius. Sudėkite masę į kepimo formą nuimamais kraštais.
Formą ištepkite sviestu ir pabarstykite cukraus pudra. Kepkite 150 laipsnių orkaitėje 25 – 30 minučių.
Kai tortas atvės, horizontaliai perpjaukite jį į dvi dalis. Ant vienos pusės uždėkite apelsinų marmeladą, tada ant viršaus užvožkite kitą dalį.
Supilkite į puodą šokoladą ir sojų pieną, kaitinkite ant silpno kaitrumo viryklės, kol ištirps šokoladas. Šia glazūra apliekite tortą, papuoškite apelsinų riekelėmis.
Porcijos: 8
Pagaminamas per: 0min.