Su obuoliais ir medumi keptas kamemberas
Notice: Undefined index: publisher_id in /home/aus1023/domains/recipes.lt/public_html/lt/wp-content/plugins/adsense-plugin/adsense-plugin.php on line 338
Ingredientai:
250 g | Kamembero sūris |
1 vnt. | Obuoliai |
3-4 šaukštas | Tamsus medus |
0,2 stiklinė | Žemės riešutai (skrudinti) |
Gaminimas:
Sūrį supjaustykite trikampiais gabalėliais, pabadykite šakute.
Išimkite sūrį ir įdėkite į nedidelę kepimo formą aukštais kraštais. Patartina, kad formos skersmuo nebūtų daugiau, nei 5 centimetrais didesnis už sūrio skersmenį.
Obuolį supjaustykite plonomis skiltelėmis, kiekvieną skiltelę – perpus.
Į kiekvieną tarpą tarp sūrio gabalėlių įsėkite po kelias skilteles.
Apliekite medumi. Kepkite 180 laipsnių orkaitėje 10 min. Riešutus sutrinkite trintuvu, tada apibarstykite jais sūrį.
Patiekite šiltą.
Porcijos: 4
Pagaminamas per: 15min.