Virtiniai su grybais
Notice: Undefined index: publisher_id in /home/aus1023/domains/recipes.lt/public_html/lt/wp-content/plugins/adsense-plugin/adsense-plugin.php on line 338
Ingredientai:
2 stiklinė | Kvietiniai miltai |
1 stiklinė | Grikių miltai |
2 vnt. | Kiaušiniai |
100 ml | Vanduo |
pagal skonį | Druska |
500 g | Grybai |
500 g | Bulvės |
2 vnt. | Svogūnai |
pagal skonį | Juodieji malti pipirai |
pagal skonį | Druska |
2 šaukštas | Aliejus |
Gaminimas:
Smulkiai supjaustytus grybus (pavyzdžiui, pievagrybius) ir svogūnus apkepinti aliejuje ir uždengus truputį patroškinti. Bulves išvirti ir sutrinti. Sumaišyti su grybais, pagardinti pipirais, druska.
Užminkyti tešlą, plonai iškočioti ir pjaustyti kvadratėliais arba skridinėliais. Į vidų dėti įdaro ir kruopščiai užspausti kraštelius. Dėti į verdantį pasūdytą vandenį ir virti apie 10 minučių, kol iškils į paviršių. Patiekti su grietine ar sviesto, grietinės ir žalumynų padažu.
Porcijos: 6
Pagaminamas per: 40min.