Žemaičių kanapės su druska
Notice: Undefined index: publisher_id in /home/aus1023/domains/recipes.lt/public_html/lt/wp-content/plugins/adsense-plugin/adsense-plugin.php on line 338
Ingredientai:
1 stiklinė | Kanapių sėklos |
žiupsnelis | Druska |
Gaminimas:
Vienas paprasčiausių būdų patiekti kanapes – kanapių druska. Keptuvėje paskrudinkite kanapių sėklų. Keptuvė turi būti sausa, o ugnis – vidutinio kaitrumo. Kaitinti sėklas reikia vos kelias minutes. Paprasčiau sakant, kol pajusite malonų aromatą. Būkite budrūs, mat sėklos greitai svyla. Pakeptas kanapių sėklas reikia smulkiai sugrūsti.
Kai jos bus visai smulkios, pabarstykite druska.
Žemaičiai tokią kanapių druską valgo su karštomis virtomis neluptomis bulvėmis. Jos galima užbarstyti ant salotų, mišrainių, duonos. Lygiai taip pat gaminama ir sėmenų druska.
Porcijos: 0
Pagaminamas per: 0min.