Pavasariniai suktinukai su vištiena
Notice: Undefined index: publisher_id in /home/aus1023/domains/recipes.lt/public_html/lt/wp-content/plugins/adsense-plugin/adsense-plugin.php on line 338
Ingredientai:
6 vnt. | „Spring Rolls“ tešlos lakštai |
300 ml | Aliejus |
1/2 šaukštelis | Cukrus |
žiupsnelis | Druska |
1 šaukštelis | Krakmolas |
1 vnt. | Kiaušiniai |
1 šaukštelis | Sojos padažas |
1 šaukštelis | Sezamų aliejus |
2 vnt. | Vištienos šlaunelės |
2 vnt. | Salierų stiebai |
1/2 vnt. | Morkos |
1/2 vnt. | Svogūnai |
50 g | Šiitake grybai |
1 šaukštelis | Aitriųjų paprikų padažas |
1 skiltelė | Česnakai |
1 šaukštas | Aliejus |
1 šaukštelis | Krakmolas |
50 ml | Vanduo |
Gaminimas:
Daržoves nuplaukite, morkos pusę nuskuskite. Supjaustykite 2 – 3 cm šiaudeliais, česnaką smulkiai supjaustykite.
Ištirpintą krakmolą sumaišykite su cukrumi, druska, kiaušiniu. Užpilkite filė marinatu, palikite 1 – 3 valandoms pastovėti. Paskui smulkiai supjaustykite vištieną.
Kelias sekundes pakepkite aliejuje česnaką, neperkepkite.
Sudėkite į česnaką filė, kepkite, kol iškeps. Jei norite, įdėkite aštraus padažo.
Sudėkite daržoves, grybus, kai iškeps, sudėkite prieskonius, supilkite padažus, krakmolą. Patroškinkite 2 min., paskui palikite atvėsti.
Paimkite tešlos lakštą kampu į save, uždėkite 25 – 30 gramų įdaro, sulankstykite kaip voką.
Apkepkite suktinukus aliejuje, paskui sudėkite ant popieriaus, kad susigertų aliejaus perteklius. Patiekite.